Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-12-2021
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskellige grupper.
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Kroppens opbygning og funktioner
• Fordøjelsen
• Maden - kroppens brændstof
• Energigivende stoffer
• Vitaminer - de små igangsættere
• Mineraler - de små nødvendigheder
• Mad til forskellige grupper
Denne 9. udgave er lettere revideret i forhold til De officielle Kostråd, Madpakkehånd, samt anbefalinger for D-vitamin- og mælkeindtag. Disse anbefalinger kan findes på Fødevarestyrelsens hjemmeside altomkost.dk.
Redaktionen
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Praxis Forlag A/S |
| Forfatter | Iben Humble Kristensen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 9. (01-12-2021) |
| Oplag | 2. (23-09-2024) |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 200 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 171mm, H: 241mm, D: 13mm, Vægt: 479g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788729004899 |