Flødeboller (Dansk)

Flødeboller (Dansk)


  • Forfatter: Liv Martine og Simone Thorup Eriksen
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793973206

Bemærk: Levering før jul kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
  • Returret frem til d. 31.1.2024

Beskrivelse


LIV OG SIMONE udfordrer med denne bog opfattelsen af, at flødeboller er (for) tekniske svære og tidskrævende at lave.
De garanterer nemlig, at du - uanset din erfaring - kan lave de lækreste, skumfyldte smagsbomber med det perfekte chokoladeknæk og fineste udtryk.
Brug bogen som dit helt eget opslagsværk med flødebollens A-Å. Du får step-by-step guides i alle de grundlæggende teknikker, chokoladetemperering, smage og dekoration, som du har brug for, at lave den perfekte flødebolle. Derudover får du en masse gode grundopskrifter på bunde, flødebolleskum og fyld så du selv kan sammensætte og skabe dine helt egne skumfyldte mesterværker, og til sidst får du 40 udvalgte opskrifter på Liv og Simones yndlings flødeboller - til både hverdag og festlige anledninger. Bogen er gennemgående opdelt i simpel og advanceret = i tre sværhedsgrader, som giver dig mulighed for at vælge sværhedesgrad, sætte dit eget præg på kryds og tværs, men også at udvikle dine skills. De tør nemlig godt love, at du bliver grebet af både udførelse og smag. Liv Martine & Simone Thorup Eriksen har sammen udgivet over 20 bøger og har det populære kageunivers @kagetid og platformen Kagetid.dk.

Læsernes anmeldelser (0)