Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers (Bog, Hardback, Engelsk) af Michael Doyle

Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Michael Doyle, Francisco Diez-Gonzalez, Colin Hill

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag American Society for Microbiology
Forfattere Michael Doyle, Francisco Diez-Gonzalez, Colin Hill
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 5 ed
Udgivelsesdato 01-06-2019
Første udgivelsesår 2019
Serie ASM Books
Fagredaktør Michael P. (Hope College) Doyle, Francisco Diez-Gonzalez, Colin Hill
Originalsprog United States
Sideantal 1100
Indbinding Hardback
Forlag American Society for Microbiology
Sideoplysninger 1100 pages
Mål 229 x 290 x 40
ISBN-13 / EAN-13 9781555819965