Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant & Food Service Food Costs (bog, paperback / softback, engelsk)

Af: Douglas R Brown


  • Forlag: Atlantic Publishing Co
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780910627160
  • Udgivelsesdato: 12-01-2003
  • Første udgivelsesår: 2003
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 144
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: Atlantic Publishing Co
  • Sideoplysninger: 144 pages
  • Mål: 204 x 136 x 9

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Anmeldelser (0)