Forfatter fødeår: 1983-06-06
Forfatters profession: Farmakonom, Helsevejleder
Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget... Læs mere
Denne bog er til dig, der ønsker at lave velsmagende glutenfri og mælkefri kager. Bogen indeholder forslag til chokoladekage, banankage og gulerodskage, men... Læs mere
Det Mælkefri Køkken – 85 opskrifter helt uden mælk, ost, fløde, smør, hvede, soja og raffineret sukker Med forord... Læs mere
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Men når... Læs mere
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det... Læs mere
I denne bog har jeg samlet nogle af mine bedste opskrifter på lækre, smagfulde og herlige is og kolde desserter, samt snacks, kager og... Læs mere
Hverdagsfavoritter fra Det Glutenfri Køkken er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager,... Læs mere
Madgudinden/Karina Villumsen har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst... Læs mere
Denne bog har chokolade på hjernen. ”Mælkefri Chokolade” er for dig, som ønsker laktosefri, mælkefri og glutenfri chokolade, men uden at... Læs mere
Dette er en meget personlig beskrivelse af en ung kvindes rejse, hvis fysiske reaktion på svære oplevelser især kommer til udtryk via hudens reaktion og både bliver en udfordring, men også... Læs mere
It is very common to think that milk is a healthy drink. But lately I find that more and... Læs mere
Rawfood er mad i sin naturligste form. Mad, der hverken er forarbejdet, raffineret eller opvarmet. Friske frugter, grøntsager, bladgrønt, spirer, krydderurter, nødder, frø og kerner. Mad,... Læs mere