Forfatter fødeår:
Når man lever som vegetar, er det ikke nok bare at spise grøn mad uden kød, fjerkræ eller fisk. Maden skal fylde mere og det er meget vigtigt, at man sørger for at få en varieret... Læs mere
Det er ofte sovsen, der giver helheden i en ret. Den giver ekstra smag og gør det hele saftigt og lækkert. Sovsen er elsket – men den har også et svært image: sovs klinger... Læs mere
Mindst én gang om året står enhver forælder og mangler den perfekte opskrift på en klassisk kagekone til børnefødselsdagen, inspiration til lagkagefyldet, inputs til... Læs mere
Hjemmelavet lagkage til fødselsdagen er altid utroligt populært. Hvis inspirationen svigter til at prøve noget nyt, er der masser af hjælp at hente i denne bog med 25 lækre... Læs mere
Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager... Læs mere
Vintermad er en bog med mad til de kolde og mørke måneder, hvor vi har brug for at få noget ordentligt at spise med kød og grøntsager og masser af vitaminer i. Bogen indeholder forslag til... Læs mere
DET ER MIN FØDSELSDAG – SÅ SKAL DER VÆRE FEST! BØRNENES FØDSELSDAGSBOG er for alle, der ønsker inspiration til børnefødselsdagen. Her er idéer til invitationer, pynt og... Læs mere
Skaldyr er en kogebog med gode og lette retter med rejer, muslinger, østers, jomfruhummere, hummere, krebs og krabber. Skønheden går hånd i hånd med sundheden i bogens opskrifter. Skaldyr er... Læs mere
Mad, der er sjov at lave derhjemme med og til venner eller familie. Mange af os elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er... Læs mere