Danskerne har taget den spanske tradition med at spise tapas til sig. Mange af os har stået ved en bar i Andalusien og spist de lækreste, farverige og smagfulde små retter og drukket en kold fadøl... Læs mere
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.... Læs mere
Første del af For Himmerigets Skyld fortæller historien om klosterlivets udvikling i Vesteuropa. Fra Jesus – som den første eneboer – til de første spæde klosterdannelser i... Læs mere
Pieter Martins bor i Hillbrow, en bydel i Johannesburg i Sydafrika. Han er en sort, midaldrende tidligere politimand under apartheidstyret, men har nu nedsat sig som... Læs mere
Marionetdukken er den selvstændige fortsættelse til Louis Klostergaards første krimi, Kvinden i det røde mudder. Vi møder igen Pieter Martins fra Hillbrow, Johannesburg, der var sort... Læs mere
I varetægt er tredje bog i serien om den sorte sydafrikanske privatdetektiv Dieter Martins. De to første er Kvinden i det røde mudder og Marionetdukken. Alle tre bøger i serien foregår i... Læs mere
NEDTÆLLING FOR HUMANISMEN kredser i form af artikler, publiceret som kronikker i tidsrummet 2016-18 (i Politiken, Information og Berlingske Tidende)... Læs mere
Oplev hemmeligheden bag Ludvig Holberg og kilden til hans komedier. I 60 år har Niels Vandrefalk udviklet og fornyet mesterens livsværk. Alt imens har den globale, digitale almuekultur... Læs mere
This cookbook is awarded Best Danish Cookbook by The Gourmand World Cookbook Award in category ”Single subject”. 'Delicious Lamb' contains 87 mouthwatering recipes with lamb. Leg,... Læs mere
EC Edition præsenterer en unik teaterhistorisk roman, "Teatergal", skrevet af Niels Vandrefalk Andersen. En eventyrlig odyssé gennem livet som skuespiller, instruktør, dramatiker og ildsjæl.... Læs mere
”Det hændte paa et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads kom for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu... Læs mere
Many people have embraced the Spanish tradition of eating tapas. A lot of us stood in a bar in Andalusia, eating the most delicious, colorful, and flavorful small dishes and drinking a cold draft... Læs mere