Frysning af grøntsager: - Klargøring, pakning, frysning , optøning og masser af tips til at gøre det nemt (ebog, pdf, dansk)

Af: Heidi Kirk Nissen


  • Forlag: Forlaget Dyrkhaven
  • Format: pdf
  • Type: Ebog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788797295137
  • Udgivelsesdato: 01-07-2021
  • Sideantal: 20 Sider
  • Filtype: pdf
  • Filstørrelse: 14915 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Frys havens overskud af grøntsager.
PRIS
36,- kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet. Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme alle de herlige grøntsager fra havens overskud, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold. Her i bogen lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af dine grøntsager, og de forbliver superlækre, når de i dit køkken både bruges til at gøre din mad sundere, billigere og mere smagfuld, og samtidig bringer minder frem om sommerens skønne tid i haven blandt alle grøntsagerne. I e-bogen lærer du blandt andet, hvilke grøntsager der er gode at fryse, og hvilke det er spild af god fryseplads at bruge. Du lærer at gøre grønsagerne klar til fryseren på måder, så de bevarer både bid, farve og deres sunde stoffer. Du får at vide, hvordan du pakker grøntsagerne, så de er nemme at bruge og at tø dem op på den rigtige måde, der bevarer konsistensen bedst muligt.

Anmeldelser (0)