Frysning af krydderurter: - Høst, klargøring og forskellige måder at fryse krydderurter på (ebog, pdf, dansk)

Af: Heidi Kirk Nissen


  • Forlag: Forlaget Dyrkhaven
  • Format: pdf
  • Type: Ebog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788797295144
  • Udgivelsesdato: 01-07-2021
  • Sideantal: 20 Sider
  • Filtype: pdf
  • Filstørrelse: 12959 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Frys havens overskud af friske krydderurter.
PRIS
36,- kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Krydderurter er magiske. Fulde af aromatiske stoffer, der giver intense dufte og smage, som med bare nogle få blade fra krydderurten kan ændre og fuldende en hel ret. Krydderurter er ret fantastiske, men desværre er de kun i haven en del af året. Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi hurtigt og let kan gemme de friske krydderurter, så de igen kan fylde vores køkkener og mad med deres skønne dufte og smage i den mørke vintertid. Her i bogen lærer du de vigtigste ting, du skal vide, når du vil have succes med frysning af dine hjemmedyrkede krydderurter. Du får at vide, hvilke krydderurter, der er særligt velegnede at fryse. Hvornår og hvordan du høster urterne på det bedste tidspunkt, hvor de er på højdepunktet smagsmæssigt. Du lærer, hvordan du gør dem klar og flere forskellige måder, du kan fryse dem ned på alt efter, hvad du skal bruge dine frosne krydderurter til.

Anmeldelser (0)