Gigant (Bog, Hardback, Dansk) af Rune Ryberg

Gigant (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Rune Ryberg


Nedsat pris! Gigant

Forlag: Forlæns

 • Type: Bog
 • Format: Hardback
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788791611520
 • Udgave: 2. (05-06-2015)
 • Oplag: 1. (05-06-2015)
 • Omslagsillustrator: Rune Ryberg
 • Tegnet af: Rune Ryberg
 • Originalsprog: Dansk
 • Sideantal: 80
 • Indbinding: Hardback
 • Mål og vægt: B: 176mm, H: 247mm, D: 13mm, Vægt: 379g
Status: Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

VINDER AF PINGPRISEN FOR ÅRETS BØRNE-/UNGDOMSTEGNESERIE 2015    


– Nu i ny udgave, der er forsynet med 16 siders ekstramateriale om seriens tilblivelse.


Gigant er en farvemættet, actionfyldt dansk adventurestegneserie. Vor undersætsige helt skal redde sin kæreste, der er blevet slugt af et monster og gennemgår på sin rejse en personlig udvikling... Og får et par virkelig badass lædervinger! 


Rune Ryberg økonomiserer med replikkerne og bruger ingen forklarende tekster, men lader fortællingen om Gigant være båret af en overdådigt sprudlende, farvemættet billedside. Hans arbejde indenfor animationsbranchen fornægter sig ikke: Figurtegningerne er gennemarbejdede, spændstige og dynamiske, og der er en raffineret timing og rytme i billedforløbene. Gigant er ikke kun udkommet i Danmark, den er også solgt til udgivelse i både Sverige, Finland og USA  – noget ganske uhørt for en dansk debut-tegneserie. 


Pressen skrev:

"Selvom Gigant er Rune Rybergs debut-tegneserie, er der intet famlende over den. Han er hamrende dygtig til at tegne, og man falder ikke over nogen fejl. Alt er forvredet og fordrejet på den helt rigtige måde. Historien er sprængfyldt med action, sjov og glimt af alvor, der giver det hele lidt tyngde.    

- Emil Blichfeldt, Weekendavisen     


"Grotesk, overdrevet og meget underholdende!  

- Troldspejlet, DR     


“Surrealistisk mareridt for fuld farveudblæsning med unge Rune Ryberg, der er uddannet fra Animationsskolen i Viborg og her debuterer med en vild, men helstøbt serie.”  

♥♥♥♥♥

- Søren Vinterberg, Politiken    


"Rybergs tegninger er som hans fantasi – vildtvoksende, farverige, fjollede og fornøjelige. 

- Hans Bjerregaard, Ekstra Bladet    


“Umanerligt veloplagt og forrygende realiseret”  

- Matthias Wivel, Information    


“Alt er som dyppet i et syrebad, både virkeligheden og den surrealistiske verden, den lille gigant skal kæmpe sig gennem. Men det virker hverken påtaget eller selvhøjtideligt. Den aparte streg og de flotte farver er kun glasuren på en sjov, underholdende historie, som man nyder - helt frem til den forunderligt overraskende slutning. Og selv om humoren er i højsædet, er det hele samtidig ganske rørende og midt i al uhyggen - ganske hyggeligt.”   

- Jakob Stegelmann, Jyllandsposten    


 “(Over) de næste 60 sider udfolder en hektisk, morsom og actionmættet fortælling sig, virtuost tegnet og farvelagt. Det er med andre ord en af disse sjældne debuter, som virkelig sidder lige i skabet, og som er fyldt med løfter om store fremtidige bedrifter.” 

- Thomas Thorhauge, nummer9.dk    


"Den smukke historie om ung kærlighed og jagten på den indre sandhed folder sig smukt ud i et syret univers, som lover godt for fremtiden."

★★★★★

Gert Poder, Dagbladet Arbejderen    


“Der er noget virkeligt lækkert ved at få Gigant i hænderne, for foruden den stoflighed man fornemmer idet man rører ved et papomslag så tykt, at det nærmest virker som var det vævet, så skinner forsidens røde helt, der kommer springende og den koboltblå titel også en i møde, at man ikke kan undgå at give Jante en springskalle. Vender man den om, er vores helts sværd (samt en beskrivende tekst) gengivet med lige så skinnende blå.  (…) Gigant et helt klassisk eventyr om den klassiske, undertippede helt, der skal rede sin udkårne fra fæle bæster og gå gennem mange utrolige farer på sin vej, men i Rybergs streg bliver dette eventyr alt andet end formularisk, forudsigeligt og kedeligt. Til trods for udgivelsens forholdsvis beskedne format, er denne tegneserie på sæt og vis også lige som dens hovedperson, meget større indeni, end man umiddelbart skulle tro. Gigant er en bragende flot debut.” 

- Torben Rølmer Bille, kulturkapellet.dk

Læsernes anmeldelser (0)