GLUTEN-FREE COOKERY (bog, paperback / softback, engelsk)

Af: Peter Thomson


  • Forlag: John Murray Press
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780340789247
  • Udgave: 2 Revised edition
  • Udgivelsesdato: 23-02-2001
  • Første udgivelsesår: 2001
  • Illustrationer: None
  • Originalsprog: United Kingdom
  • Sideantal: 224
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: John Murray Press
  • Sideoplysninger: 224 pages

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Gluten-Free Cookery is a definitive guide offering clear descriptions and suggestions for using the wide range of tasty foods that can be enjoyed as part of a gluten-free or wheat-free diet.

Anmeldelser (0)