Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter (Bog, Indbundet, Dansk) af Anita Holmen

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Anita Holmen, Lis Poulsen


Nedsat pris! Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Forlag: Gyldendal

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788702175981
  • Udgave: 3. (26-05-2015)
  • Oplag: 3. (15-09-2020)
  • Illustrationer: Ja
  • Omslagsgrafiker: Ole Morten Nygård
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 164
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 179mm, H: 247mm, D: 19mm, Vægt: 565g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Læsernes anmeldelser (0)