HACCP & Sanitation in Restaurants & Food Service Operations: A Practical Guide Based ... (Bog, Hardback, Engelsk)

HACCP & Sanitation in Restaurants & Food Service Operations: A Practical Guide Based on the FDA Food Code (Bog, Hardback, Engelsk)


Forlag: Atlantic Publishing Co

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780910627351
  • Udgivelsesdato: 01-03-2005
  • Første udgivelsesår: 2005
  • Illustrationer: tables & b/w photos
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 550
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Atlantic Publishing Co
  • Sideoplysninger: 550 pages, tables & b/w photos
  • Mål: 285 x 222 x 35
Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Læsernes anmeldelser (0)