Halal Food: A History (bog, hardback, engelsk)


  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780190269050
  • Udgivelsesdato: 28-06-2018
  • Første udgivelsesår: 2018
  • Illustrationer: 39 hts
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 400
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Sideoplysninger: 400 pages, 39 hts
  • Mål: 164 x 242 x 33

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

An overview of the historical and legal roots of halal (permissible) and haram (impermissible) foods in the Islamic tradition and how these are viewed in societies today.

Anmeldelser (0)