Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Amy B. Trubek

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Amy B. Trubek

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Haute Cuisine shows us how our tastes, desires, and history come together at a common table of appreciation for the French empire of food. Bon appetit!

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of Pennsylvania Press
Forfatter Amy B. Trubek
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 04-12-2000
Første udgivelsesår 2000
Illustrationer 13 illus.
Originalsprog United States
Sideantal 192
Indbinding Paperback / softback
Forlag University of Pennsylvania Press
Sideoplysninger 192 pages, 13 illus.
Mål 230 x 153 x 12
ISBN-13 / EAN-13 9780812217766