Hillary: en amerikansk historie - [RODEKASSE/DEFEKT]

Af: Michael Ehrenreich


Nedsat pris! Hillary: en amerikansk historie - [RODEKASSE/DEFEKT]
ISBN-13: 9788702061802
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen er ridset på forside og bagside, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

I Hillary - en amerikansk historie fortæller Michael Ehrenreich historien om forstadspigen fra Chicago, der giftede sig med sydstatsmanden Bill Clinton og hjalp ham til at blive USA´s præsident. Som kontroversiel førstedame i Det Hvide Hus blev Hillary Clinton udsat for hård kritik, fordi hun blandede sig politisk, og hun måtte tåle store ydmygelser på grund af sin mands utroskab. Efter Bill Clintons afgang startede hun sin egen politiske karriere og valgtes til Senatet i Washington. Portrættet af Hillary Clinton vil overraske mange herhjemme. Under den polerede overflade gemmer der sig en skarpsindig og kalkuleret politiker, der er mest kendt som forkæmper for ligestilling, men som også hylder gode, borgerlige dyder på værdimæssige områder.
Bogen udkom, netop som de amerikanske primærvalg var på vej ind i den afgørende fase. Udover at tegne et portræt af Hillary Clinton vil bogen også forklare USA´s langstrakte valgproces, der blev fulgt med spænding verden over.
Til forskel fra de mange amerikanske biografier om Hillary tegner Michael Ehrenreich et nuanceret portræt af Hillary som hun ser ud fra en dansk vinkel. Han placerer Hillary i hendes amerikanske samtid og skærer al den overflødige information væk, som ikke interesserer danske læsere.
Hillary - en amerikansk historie er skrevet til alle de læsere, der gerne vil have et mere nuanceret portræt af Hillary end det medierne normalt tegner, og som gerne vil have den viden fortalt som en god historie.

Anmeldelser (0)