Hundredefodsrejsen

Hundredefodsrejsen


ISBN-13: 9788791955105

af Richard C. Morais
Oversat af: Nanna Birch
Omslagsillustrator: DreamWorks II Distribution Co, LLC
NB Books
2. udgave 2014
1. oplag 2014
ISBN 978-87-91955-10-5
280 sider

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Hundredefodsrejsen er en feelgood-roman om et ungt talent og hans rejse gennem den kulinariske verden. Richard C. Morais fortæller en varm og rørende historie om kulturer, der mødes og et ungt menneskes dannelsesrejse. Han giver et levende indblik i restauranternes verden og specielt i kampen om Michelin-stjernerne.
Hassan Haji vokser op i Mumbai i Indien, hvor familien driver restaurant, men da en tragedie skubber familien ud af Indien, beslutter de sig for at starte på en frisk i London. Det lykkedes dog ikke familien at falde til, og de rejser derfor videre gennem Europa og ender i den lille franske by Lumière. Her åbner de en indisk restaurant lige over for Madame Mallorys berømte restaurant. Det falder på ingen måde i god jord hos Mallory, og hun kæmper en indædt kamp mod Haji-familien og dens fremmede kultur, men må til sin store skræk overgive sig, da hun opdager, at teenagedrengen i det indiske køkken er en kok, hvis naturtalent er meget større end hendes eget.
Hassan udspionerer Madame Mallory fra sin side af vejen og suger al ny viden til sig. Gradvist går det op for ham, hvad skæbnen vil med ham i livet. Med høje kulinariske ambitioner sætter han kurs mod Paris.
Hundredefodsrejsen er en lækkerbisken om familie, nationalitet og den gode smags mysterier. Hundredefodsrejsen handler om, hvordan afstanden på hundrede fod mellem et nyt indisk køkken og et traditionelt fransk køkken kan repræsentere kløften mellem forskellige kulturer og ønsker. Et bevis på skæbnens uundgåelighed, dette er en tidløs fable - charmerende, elskelig og fængslende læsning.

Læsernes anmeldelser (0)