Indiens spirituelle visdom, Nyt bind 1: Om at søge efter lykken og sandheden om livet... (Ebog, epub, Dansk)

Indiens spirituelle visdom, Nyt bind 1: Om at søge efter lykken og sandheden om livet hos indiske guruer og palmebladsastrologer (Ebog, epub, Dansk)

Af: Lisbeth Ejlertsen


 • Forlag: FlowLab
 • Type: Ebog
 • Format: epub
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788799960811
 • Udgivelsesdato: 18-05-2017
 • Filtype: epub
 • Filversion: 3.0
 • Filformat: Reflowable
 • Filstørrelse: 14289 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
En bog med et budskab, der er værd at se nærmere på … I Vesten har vi glemt noget … Noget MEGET essentielt for menneskeheden … Læs bogen og find ud af hvorfor ... Hvor findes lykken og sandheden om livet? En helt almindelig dansker møder den verden, vi har glemt. Den giver hende øjne igen … Turen gennem Indien, guruerne, svarene på spørgsmål hun end ikke vidste, hun havde, palmebladene med hendes private oplysninger, nedfældet for mere end 2.000 år siden – er tiden og virkeligheden mon strækbare størrelser, hvor alt er muligt? Hvis ja, hvad betyder det for dig? I bogen videregiver Lisbeth Ejlertsen svar på de spørgsmål, hvor vores kultur kommer til kort. De definerer lykke og succes ud fra hjertet – og leder dig hjem … "De fem guruer, som jeg mødte på min vej, havde alle det samme budskab; at lykken må forenes med det guddommelige i en selv; alt eksisterer i væren." Læs de fine boganmeldelserne i ind- og udlandet samt mere om bogens stjerne og pris på bogens hjemmeside hér: http://www.indiensspirituellevisdom.dk/anmeldelser/ Følg bogen på FaceBook hér: https://www.facebook.com/Indiens-spirituelle-visdom-Nyt-bind-1-419625205060337/

Beskrivelse

I DK har bogen i juni 2017 fået en SUPER FIN lektørudtalelse.

I udlandet har den tilsvarende engelske udgave af bogen fået flere anmelderroser, stjerner og denne helt særlige udmærkelse kaldet: Pacific Book Review Star – ”En pris der tildeles bøger af fortræffelig værdi”. Sammen med prisen bliver forfatteren og bogen indsat i deres særlige forfatter-spotlight . Om prisen skriver anmelderbureauet Pacific Book Review på deres hjemmeside: ”… en Pacific Book Review Star er en af de mest hæderfulde udmærkelser indenfor erhvervet …”.

Kort om bogen:

En bog med et budskab, der er værd at se nærmere på … I Vesten har vi glemt noget … Noget MEGET essentielt for menneskeheden … Læs bogen og find ud af hvorfor …

Hvor findes lykken og sandheden om livet?

En almindelig dansk kvinde drog til Indien i 1994 for at søge svar på disse spørgsmål – det blev til mere end 20 rejser.

Helt enestående oplevelser hos indiske guruer og palmebladsastrologer fik Lisbeth Ejlertsen til at skrive denne bog – hun følte en forpligtigelse til at fortælle os i Vesten om det, der ligger udenfor den videnskabelige og materialistiske tilgang.

Med et let tilgængeligt indblik i Indiens spirituelle kultur og traditioner bliver man budt indenfor døren i et land, som ligger langt fra vores i mere end en forstand.

Lisbeth deler om det, som også i dag får hende til at meditere og fortsætte sin spirituelle rejse ...

"De fem guruer, som jeg mødte på min vej, havde alle det samme budskab; at lykken må forenes med det guddommelige i en selv; alt eksisterer i væren."

Se flere informationer på bogens hjemmeside - dette link føre direkte til anmeldelserne i ind- og udlandet: http://www.indiensspirituellevisdom.dk/anmeldelser/

Følg bogen på FaceBook hér: https://www.facebook.com/Indiens-spirituelle-visdom-Nyt-bind-1-419625205060337/

Bogen blev udgivet i sin tidligere og første udgave i 2003 ved forlaget SphinX.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)