Fortrydelsesret og Returnering

Fortrydelsesret på elektroniske produkter

Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke juridisk betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik, kunden modtager adgang til brug af produktet uden tidsbegrænsning. Er produktet ikke downloadet, kan købet annulleres ved inden for 14 dage at svare "Fortryd" på den e-mail, du har modtaget fra os med linket til download.

Fortrydelsesret på alt andet

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler på WilliamDam.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand, som den blev modtaget i. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Ved køb af forseglede lyd- og billedoptagelser og edb-programmer bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.

Varen kan sendes til:
William Dams Boghandel
Att: Internet retur
St. Torv 7
3700 Rønne

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varerne kan også afleveres personligt på ovenstående adresse. Eller du kan fortryde ved at nægte at modtagelse af varen på posthuset eller i din GLS PakkeShop.

Du får tilbagebetalt hele købesummen inden for 14 dage.
Hvis hele ordren sendes retur, får du også tilbagebetalt fremsendelsesomkostningerne. Dette gælder dog kun adresser i Danmark - ikke Færøerne og Grønland.
Du modtager en e-mail, når vi har fået din(e) vare(r) retur. Heri er der en bekræftelse på modtagelsen og oplysninger om den videre proces.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelsesformular

Når du sender varer retur, skal du udfylde en fortrydelsesformular, og lægge den i returkassen. Hvis du ikke har mulighed for at udskrive den, kan du vedlægge et håndskrevet papir med samme information som på vores formular. Du kan hente og udskrive vores fortrydelsesformular her.

Bytteregler i julen

Bøger købt i november og december måned kan byttes/returneres ind til d. 31 januar i det efterfølgende år.
Hvis du er gavemodtager, skal du skal blot sende bogen retur til os sammen med et registreringsnummer og kontonummer, hvor pengene skal tilbageføres til, og det ordrenummer som bogen er bestilt på.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.