Hvem er vi

Hvem er vi

WilliamDam.dk startede som internetboghandel i 2005 og er dermed i dag en af landets største og ældste fungerende.

Vi sidder fem mand oven på William Dams Boghandel midt i hovedbyen Rønne på Bornholm. Herfra ekspederer vi ordrer, både fra vores eget lager og bestilte bøger, servicerer kunder, pakker bøgerne og blogger om bognyt. Desuden har vi tre medarbejdere nede i boghandlen, der tager sig af ordrebestilling og udpakning og kommer med anbefalinger.

William Dams Boghandel er en af Danmarks ældste boghandler, som blev grundlagt i 1857 i Rønne. I 1933 blev den overtaget af William Dam, og i dag er barnebarnet Pernille Dam Povlsen og hendes mand Peter Povlsen indehavere. William Dams Boghandel er med sine 800 m2 midt på Store Torv i Rønne en af landets største boghandler.

Ved siden af boghandel og internetboghandel driver vi også William Dams Forlag, hvor vi udgiver lokalhistoriske værker, fotobøger med den tidligere boghandler Mogens Dams billeder fra Bornholm og Bornholmerkalenderen.

Koncept

På WilliamDam.dk får du altid billige bøger, vi leverer hurtigt og hjælper dig gerne, hvis du har brug for det.

Leveringstid

Vi lagerfører godt og vel 5.000 titler, og dem kan vi sende samme dag vi modtager din ordre, hvis vi har den senest 14:30. Derudover kan vi til hver en tid skaffe og ekspedere omkring 100.000 titler i løbet af 2-3 hverdage. Du skal også være opmærksom på, at vi tit har restlager af bøger, der er udgået fra forlaget, som du ikke kan få andre steder.

Kundeservice

Hvis du vil vejledes om nye bøger eller har spørgsmål til din ordre, kan du maile til os på support@williamdam.dk eller ringe til os på (+45) 56 96 46 00 alle hverdage 8:30 – 15:30. Du kan også bruge de læseguides og anbefalinger, vi løbende lægger på bloggen, hvis du skal inspireres til noget, du slet ikke vidste, du stod og manglede.

Prispolitik og sikkerhed

Vi er altid billigst på et bredt udvalg af titler og ikke bare de nyeste bestsellere. På den måde er du sikret, at du ikke betaler for meget hos os, og du kan også være tryg ved sikkerheden: Vi er naturligvis e-mærkede, og på TrustPilot.dk ligger vi konsekvent i toppen af de danske internetboghandlere.

Praktisk information

Juridiske navn og adresse:
William Dams Boghandel I/S
St. Torv 7
3700 Rønne

CVR nummer: 25965809

Etableringsår: 2005

Kontakt:
E-mail: shop@williamdam.dk
Tlf: 56964600

Hvem vi er på WilliamDam.dk

Peter Povlsen, indehaver. Ikke at forveksle med digteren. Peter har i 90’erne drevet Strandvejens Boghandel sammen med sin kone, Pernille Dam Povlsen, inden de i 2001 flyttede til Bornholm og overtog William Dams Boghandel fra hendes forældre. Han er den prisbevidste købmand, der sørger for, at du kan få billige bøger altid.

Kasper Monrad, webmaster, support og kundeservice. Selvudlært programmør, var først medhjælper nede i boghandlen, inden han byggede salgshjemmesiden WilliamDam.dk, som han fortsat udvikler på. Kasper er den venlige mand, du ofte får i røret, når du ringer til os.

Laila Olsen, ekspedition og kundeservice. Laila er indfødt bornholmer og uddannet boghandler fra William Dams Boghandel, hvor hun har været siden 1989. Siden 2007 har hun ekspederet kundeordrer og serviceret kunder i internetboghandlen. Hun er den flinke dame, du får i røret, når Kasper er optaget.

Marie Louise Nielsen, pakkemester. Marie kom næsten direkte fra skolen til WilliamDam.dk og har styret pakkeriet med hård hånd og falkeøjne siden 2009. Hun er den ansvarlige kvinde, der sørger for, at dine bøger er forsvarligt emballeret, så de ikke kommer noget til under transporten.

Yvonne Dam, Yvonne er startet hos hos i juli 2017 hendes primære funktion er ekspedition og kundeservice, men hun er absolut ikke bleg for at give en hånd med i bogafdelingen i den fysiske butik, eller pakkeafdelingen.