Karen Klarbæks Servietsamling

Karen Klarbæks Servietsamling


  • Forfatter: Karen Predbjørn Klarbæk
  • ISBN-13: 9788799131389

Hæklebog "Karen Klarbæks Servietsamling"

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

KAREN KLARBÆKS SERVIETSAMLLNG er en bog med mønstre på hæklede servietter. Modellerne er samlet over en række år via min blog.

Da jeg var en lille pige, samlede jeg på servietter. Ikke de her hæklede, men dem af papir. Det var, som med andre samlinger, sagen at finde de særlige, de fine, dem der var anderledes. Som voksen har jeg samlet på hæklede servietter af samme ønske, men allermest af ønsket om at håndarbejde skal have værdi.

Jeg blev ked af, når store stakke servietter endte i genbrugsbutikker, eller endnu værre, blevet smidt ud. Frustrationen over at se, når mormors eller oldemors arbejde blev ligegyldigt og værdiløst for efterfølgerne. For mig er det historien om håndarbejde af værdi, som forsvinder - og som nu heldigvis atter er ved at vinde indpas igen. Alle servietter i bogen er fremstillet i mit eget garnmærke, KK Organic Color Cotton, som er fremstillet af økologisk bomuld. Sværhedsgraden er fra helt let til svær.

Karen Klarbæk

Læsernes anmeldelser (0)