Løb og meditation for krop og sind

Løb og meditation for krop og sind


  • Forfatter: Sakyong Mipham
  • ISBN-13: 9788771292541


I denne bog får vi indsigt i det nære slægtskab mellem meditation og løb.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Sakyong Mipham er en moderne spirituel leder og samtidig en ivrig løber, der har gennemført ni maratonløb. Han beskriver de to felters gensidigt berigende effekt: Fysisk aktivitet skaber et godt fundament for menneskers spirituelle trivsel – og meditation er et centralt element i et sundt og godt liv. TIlsammen giver de to former for praksis både fornyet fysisk energi og psykisk balance – eller med Miphams ord: “Bevægelse er godt for kroppen, stilhed er godt for sindet.”

Forfatterens lange meditationserfaring og daglige løbetræning giver ham unikke forudsætninger for at udfolde, hvordan vi alle – anset alder, livsanskuelse og fysisk formåen – med enkle teknikker kan lære at kombinere sindets nærvær med fysisk bevægelse. Resultatet er blevet en praktisk og stærkt inspirerende bog, som uden tvivl vil interessere løbere, meditationsudøvende, spirituelt søgende og alle andre, der er optaget af sundhed og trivsel i almindelighed

Læsernes anmeldelser (0)