22:04 (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Ben Lerner

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-11-13
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Rasmus Hastrup
Oplæser: Thomas Jacob Clausen
ISBN-13: 9788711862063
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 253585 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

22:04 er en morsom og intelligent roman om en 33-årig forfatters turbulente liv i tiden mellem orkanerne Irene og Sandy.
I løbet af det sidste år har romanens hovedperson opnået litterær anerkendelse, er blevet diagnosticeret med en alvorlig hjertesygdom, og hans bedste veninde har bedt ham om at hjælp til at undfange et barn.
Hans by, New York, plages af orkaner, strømafbrydelser, oversvømmelse og politisk uro, og han må ud over at håndtere alle hverdagens minikriser pludselig forholde sig til fremtiden: sin egen dødelighed, mulighederne for et litterært efterliv og udsigten til at blive far på ukonventionel vis, og samtidig forsøge at skrive "den svære toer".
22:04 er en vidunderlig roman om tid, skabelsen af kunst, venskab og politik, og den fanger, hvad det vil sige at leve lige nu.
Ben Lerner (f. 1979) er en amerikansk digter, forfatter, kritiker og essayforfatter. Han har modtaget flere priser for sine værker og er ved siden af forfattervirket professor på Brooklyn College i engelsk.
"En ekstrem morsom og politisk bog. At læse 22:04 er langt fra en glædesløs oplevelse. Den er fyldt med store øjeblikke og glimt af alternative måder at være og forstå verden på." – Guardian
Med Lerner er vi på vej et andet sted hen, hvor genreopløsning i kølvandet på ny teknologi og sociale medier er ved at skabe nye måder at fortælle på."
Jyllands-Posten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

22:04

22:04