Adel forpligter Forstør

Adel forpligter (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Dorothy L. Sayers

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-08-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Tove Skaarup
ISBN-13: 9788711357187
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 474501 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den legendariske detektiv og elegantier, Peter Wimsey, er efter nogle hektiske hvedebrødsdage med sin udkårne Harriet Vane endelig faldet til ro i 30'ernes London. De to ægtefolk lever det luksuriøse society-liv i et London, der netop har begravet den gamle konge, George V, og nu gennemlever Edward VIII's forelskelse i mrs. Simpson. Idyllen afbrydes dog brat, da en af deres bekendte - den smukke Rosamund - findes myrdet og de må forsøge at trøste den utrøstelige ægtemand, Laurence. Politikommissær Parker opsøger endnu engang Peter Wimsey og beder om assistance.
40 år efter Dorothy L. Sayers død i 1957 blev en ufuldstændig version af Adel forpligter fundet hos hendes agent. Den Booker-nominerede romanforfatter, Jill Paton Walsh, har skrevet romanen færdig, hvilket nu gør det muligt at udgive den 13. Peter Wimsey-krimi.
En typisk Dorothy Sayers-intrige kan begynde: et hav af mistænkte og løse, men underholdende ender, elegante citater og en smuk finale.
Har man før hygget sig med lorden, hans famiie og hans butler, glæder man sig over gensynet. - Berlingske Tidende
Lord Peter Wimsey og hans Harriet i en ny gammel historie om mord, privilegier og trofaste tjenestefolk. - Anne Knudsen, Weekendavisen
Den tolvte roman om Lord Peter Wimsey, den adelige detektiv, som har gjort Sayers verdensberømt og elsket af eftertiden, hyldet som den mest elegante og begavede af de klassiske engelske kriminalforfattere. - Niels Lillelund, Jyllands-Posten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Adel forpligter

Adel forpligter