Æret være mine døtre LYDBOG
Kategorier / sektioner:

Æret være mine døtre LYDBOG (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Lene Wold

Forlag: People'sPress
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772004556
Udgave: 1. (08-03-2018)
Oplag: 1. (08-03-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: MP3-CD
Originaltitel: Ære være mine døtre
Oversætter: Søren Markers
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De sidste tre år har den norske journalist Lene Wold tilbragt meget tid i Jordan sammen med en far, som har dræbt både sin mor og en af sine to døtre for at genoprette familiens ære. Lene Wold har snakket med den anden, overlevende datter, som sad flere år i fængsel efter drabsforsøget for at beskytte hende mod sin egen familie. Forfatteren har besøgt fængsler og moskeer, gennemsøgt avis- og retsarkiver og opsøgt imamer, landsbyledere og drabsmænd.

Ved hjælp af et unikt kildemateriale belyser hun en hidtil ukendt side ved æresdrab. Vi får historien fra gerningspersonens perspektiv, og Lene Wold viser at æresdrab ikke handler om islam, men om traditioner og kulturelle regler, som kan udfordres og forandres.

Æret være mine døtre er en rystende dokumentarisk fortælling om hvad der får en far til sætte fællesskabets værdier før sine børns liv. Det er en unik og hjerteskærende historie, som ikke vil lade læseren uberørt.

Lene Wold (f. 1988) norsk journalist uddannet fra Goldsmiths University of London og samfundsforsker med bachelor fra Høgskolen i Oslo. Hun har tidligere arbejdet for The Independent og The Centre for Investigative Journalism i England. Hun har boet og arbejdet som freelancer i Mellemøsten og studeret arabisk i Libanon og Jordan.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Æret være mine døtre LYDBOG

Æret være mine døtre LYDBOG