Alle mine søstre Forstør

Alle mine søstre (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Judith Lennox

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2008-03-31
Udgiver: Audioteket
Oversætter: Lone Pedersen
Oplæser: Githa Lehrmann
ISBN-13: 9788764502862
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 373464 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1909, og endnu er Maclise-familien, forældrene, to sønner og fire døtre, samlet i huset Summerleigh. Tiden nærmer sig imidlertid, hvor børnene skal i vej.
Den forkælede ældste datter, Iris, er bange for at ende som hjemmeboende gammeljomfru og rejser til London for at uddanne sig til sygeplejerske. Et job, der viser sig at være ekstremt hårdt.
Den næstældste datter, Marianne, gifter sig med sin elskede Arthur og flytter med ham til London til en noget lettere tilværelse end Iris', men deres lykke er kortvarig, og skæbnen har flere ulykker i posen til Marianne.
Eva, den tredje datter, trodser sin far og rejser til London for at gå på kunstskole. I London involveres hun i suffragettebevægelsen, og hun stortrives med sin nyvundne selvstændighed. I det kunstneriske miljø møder hun den ældre, anerkendte kunstner Gabriel Bellamy og forelsker sig i ham, men forholdet bliver hurtigt problematisk.
Tilbage på Summerleigh sidder den yngste datter, Clemency, hvis lod det bliver at passe deres mor, der i adskillige år har været sengeliggende med en udiagnosticeret sygdom (kedsomhed?). Clemency bliver mere og mere isoleret fra sine jævnaldrende, men en venlig bekendt forbarmer sig og tilbyder at sidde hos moderen to eftermiddage om ugen, så Clemency kan komme lidt ud. Hun møder pianisten Ivor, men Ivor er allerde gift....
Følg de fire søstres skæbne i denne spændende og gribende fortælling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alle mine søstre

Alle mine søstre