Andre folks børn Forstør
Kategorier / sektioner:

Andre folks børn (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Joanna Trollope

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-03-24
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vibeke Houstrup
Oplæser: Tove Skaarup
ISBN-13: 9788711333341
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 440847 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
99,00 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Josie og Matthew har forladt hver sin ægtefælle og giftet sig med hinanden, begynder et mareridt, fremkaldt af invaliderede følelser hos de sammenbragte børn, de forladte ægtefæller og deres misbilligende familie.
Josie forlader Tom, og hver især forsøger de at stifte nye familier. I Josies nye familie er der 4 børn; hendes egen søn Rufus på 8 år og mandens 3 børn i alderen 10-15 år. Hans børn er mopsede og smaskirriterende og mildest talt ikke samarbejdsvillige; de er jaloux på Josie og ekstremt loyale over for deres mor, som jo er blevet svigtet efter deres mening.
Tom træffer en kvinde, som han vil gifte sig med, en kvinde som Rufus med det samme fatter stor tillid til. Toms voksne datter fra forrige ægteskab, gør derimod hvad hun kan for at forpurre de planer.
Den ene familie klarer sig igennem genvordighederne, mens den anden må opgive, fordi modsætningerne er for store.
Myten siger onde stedmødre, passive stedfædre og provokerende stedbørn, men så unuanceret er det jo sjældent, hvilket med al ønskelig tydelighed kommer frem i Andre folks børn.
PRESSEN SKREV
"Det er gribende læsning," ALT for damerne
"Med en venlig og kompetent hånd ryster Trollope gulvtæpperne og genner skeletterne ud af skabene hos sine elskelige, anstændige og skrupforvirrede hverdagshelte, der er netop så velgørende normale, at de fleste læsere vil have let ved at sætte sig i deres sted." - Weekendavisen
"Snittet er dybt og skarpt ... Med sin særlige ‘domestic realism’ er Joanne Trollope i stand til at vise, hvordan mennesker i alle aldre reagerer på samme situation." - Politiken
"Her er bogen, som alle stedmødre, børn fra forliste ægteskaber, stedfædre og alle andre kan bruge som en bibel og se, hvordan man ikke skal optræde overfor hinanden ... en klog bog." - B.T.
"... jeg vil ikke tøve med at kalde Andre folks børn den bedste af dem alle. Den er ikke kun underholdende og velskrevet, den er også yderst vedkommende i sin beskrivelse af alle de komplikationer og følelsesmæssige forviklinger, der kan opstå i sammenbragte familier." - Lektør Lone Krøgh

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Andre folks børn

Andre folks børn