Nedsat pris! Arseniktårnet
Kategorier / sektioner:

Arseniktårnet (Lydbog, MP3 CD)

Af: Anne B. Ragde

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 16-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oplæser: Karin Rørbech
ISBN-13: 9788702084320
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sarah Green
Originaltitel: Arseniktårnet
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver
88,00 kr
154,95 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da Amalie dør i København, jubler Ruby, hendes datter i Oslo. Barnebarnet, Therese, gør ikke. Hvordan kan Amalie på en gang være en tyranniserende og kold mor og samtidig en forstående og varm mormor? Hvorfor har Amalies mand, Mogens, kunnet leve med Amalie i alle de år? Var hans kærlighed virkelig så stærk?
Bogen viser i hvilket omfang tilfældighederne og det planløse spiller ind og kan have dramatiske følger for vore efterkommere. Ragde går dybt ind i menneskeskæbnerne, hendes personer er sammensatte, vind og skæve, spændende og fremfor alt levende. Arseniktårnet er et forrygende familiedrama, med rødder tilbage i et Danmark, som man næsten ikke kan forestille sig har eksisteret.
Arseniktårnet snor sig om Amalies barske opvækst i Jebsekroen uden for København, hendes glade bohemeliv som revyskuespillerindepå Amager i 1920´erne og hendes ægteskab med præstesønnen Mogens fra Vestjylland. Og ikke mindst handler Arseniktårnet om Ruby og hendes bror Ibs kuldslåede barndom i hjemmet, hvor deres mor suger al energi til sig.
Lydbogen er indlæst af Karin Rørbech.
Karin Rørbech (f. 1967) er uddannet fra Statens Teaterskole. Hun har medvirket i adskillige film, tv- og teaterproduktioner lige fra Nattevagten til Rejseholdet og Ørnen. Karin Rørbechs indlevende og afmålte indlæsninger har gjort hende tilen anerkendt litteraturoplæser på radio og lydbog. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arseniktårnet

Arseniktårnet