Bad Company - LYDBOG
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Bad Company - LYDBOG (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Peter Graae

Forlag: People'sPress
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772005522
Udgave: 2. (08-02-2018)
Oplag: 1. (08-02-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: MP3-CD
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

René Vestergaard var 44, weekendfar og slagter på attende år, da han søgte ind i Bandidos for at finde meningen med sit liv. Han sagde sit gode job op, meldte sig ind i en støttegruppe til rockerklubben Bandidos, og gennem fire år lærte han alt om organiseret kriminalitet på Sydsjælland og Lolland-Falster. Han deltog i røverier, indbrud, narkokriminalitet, hævnaktioner, voldelige konflikter og våbenkriminalitet. Han viste sit værd, blev prøvemedlem og rykkede ind i inderkredsen omkring nogle af de mest magtfulde personer i Bandidos. Han fik domme, og han tog dem for klubben, uden at tøve. Men han forblev rocker på nederste trin.


Skuffet over livet som Bandidos-rocker kastede René Vestergaard en sommermorgen i 2014 sin pistol i vandet fra Frederik d. 9’s Bro i Nykøbing Falster og stak af. Da Bandidos efterfølgende opsøgte hans familie, besluttede han sig for at fortælle alt til politiet.


BAD COMPANY er en grotesk krimidokumentar om en mand, hans midtvejskrise og rockerklubben Bandidos’ danske gren.


Med udgangspunkt i en unik insiderberetning, talrige kilder og retsbøger fra stribevis af kriminalsager tegner journalist Peter Graae et upoleret portræt af verdens næststørste rockerklub, der gennem mere end tre årtier har opereret i Danmark, samlet under parolen »Bad Company«.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bad Company - LYDBOG

Bad Company - LYDBOG