Bangebuks Forstør

Bangebuks (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Anna Kløvedal

Forlag: Lytteratur
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-06-19
Oplæser: Nanna Salomon
ISBN-13: 9788771896442
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 269180 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Bangebuks har alle de ingredienser, der gør en roman underholdende: eksistentiel dramatik, handlingsmæssig spænding, kærlighed

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
110,00 kr
zip_mp3
61,90 kr

61,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bangebuks har alle de ingredienser, der gør en roman underholdende: eksistentiel dramatik, handlingsmæssig spænding, kærlighed.
Lone er sidst i 30'erne, super tjekket, med styr på både karrieren og sit privatliv. Hun lever i en større provinsby i en stor villa, i et veletableret ægteskab med sin ægtefælle gennem 20 år og deres teenagedatter. En tilværelse, der oser af trykhed. Men hun har en akilleshæl, en hemmelig angst, som kun hendes mand kender til. Hun er kronisk bange - for at blive syg, alvorligt syg, for at være alene, køre hurtigt i bil, rejse, alt hvad der er uforudset. Faktisk er det hendes forsøg på at iscenesætte det totalt forudsigelige liv, der gør, at hun en dag afslører sin mand i utroskab.
På vej hjem fra en forsoningsrejse i Thailand opdager hun, at han stadig har kontakt til sin elskerinde. Men det bliver hverken ham eller deres skilsmisse, der inden for de næste dage kommer til at vende fuldstændig op og ned på hendes tilværelse. Det er derimod to helt fremmede mænd, der sætter hende i den ene angstprovokerende situation efter den anden.
”Bangebuks” er indlæst som lydbog af Nanna Salomon

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bangebuks

Bangebuks

Bangebuks har alle de ingredienser, der gør en roman underholdende: eksistentiel dramatik, handlingsmæssig spænding, kærlighed