Blå luft Forstør

Blå luft (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Ann Cleeves

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-01-28
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Brian Christensen
Oplæser: Thomas Gulstad
ISBN-13: 9788711457740
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 384651 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
114,70 kr
epub
116,90 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En gruppe venner, der har holdt sammen siden universitetstiden, rejser fra Londons storbyliv til Unst, Shetlandsøernes nordligste ø, for at fejre, at en fra gruppen skal giftes med en shetlænder. Men sent om natten under bryllupsfesten forsvinder én af vennerne, Eleanor – tilsyneladende i den blå luft. Det er midsommer, en tid med lyse nætter og uforudsigelig tåge på Shetlandsøerne.
Dagen efter opdager Eleanors veninde Polly en e-mail. Det ligner et selvmordsbrev fra Eleanor, hvis lig kort efter bliver fundet.
Vicepolitikommissærerne Jimmy Perez og Willow Reeves bliver sendt til Unst for at undersøge sagen. Før Eleanor forsvandt, mente hun, at hun havde set spøgelset af et barn, som druknede i 1920’erne. Hendes venner havde fundet hendes interesse for spøgelset nærmest sygelig, men Perez og Reeves bliver hurtigt overbeviste om, at der gemmer sig mere bag Eleanors død, end de først troede.
Ann Cleeves’ bemærkelsesværdige Shetland-roman udforsker spændinger mellem det traditionelle og det moderne – spændinger, der ligger dybt i hjertet af lokalsamfundet – og hvordan begivenheder, der fandt sted i fortiden, kan have en ødelæggende effekt i nutiden.
Blå luft er den sjette roman i Ann Cleeves’ Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden.
ANMELDERNE SKREV
"Ann Cleeves, der har kritiseret kriminalforfattere for en forkærlighed for ultravold, holder sig hellere til psykologi og beskrivelser af barske miljøer og kuldslåede skæbner på den fjernt beliggende øgruppe (...) forholdet mellem især politikollegerne er beskrevet med indlevelse og humor."
- 4 hjerter, Politiken
"Naturen drager, og forfatteren Ann Cleeves er eminent til at formidle miljøbeskrivelser -både på det overnaturligt naturskønne plan, men så sandelig også hvad angår det landsbyliv, som hersker i området."
- Fyns Amts Avis
"Bogen er velfortalt og spændende, og hun er god til at formidle den særlige stemning i et lille tyndt befolket lokalsamfund, og den store betydning naturens kræfter har på livet på de små udsatte øer. Er man blevet lidt " mæt" af de mange skandinaviske krimier, er denne serie en rigtig god afveksling, og er man glad for engelske provinskrimier er den et must."
- Dagbladet Køge

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blå luft

Blå luft