Blindveje Forstør

Blindveje (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Selma Lønning Aarø

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-04-30
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Liselotte Krogager
ISBN-13: 9788711336243
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 240365 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Jeg vil forsøge at fortælle dig alt. Kan du høre mig gennem døren? Du hører mig. Her har du min historie, vores historie, sådan som jeg ser den. Her har du den forklaring, du venter på. Jeg ved ikke, om den er god nok, ved ikke, om du vil komme ud, når jeg er færdig.
Jeg lægger munden mod nøglehullet i badeværelsesdøren, jeg hvisker til dig, som om du altid har været derinde, som om du er en gammel kæreste, jeg omsider er kommet i tanke om. Jeg ved, du er derinde, og jeg kan huske hver afstikker og hvert kendetegn ved din krop. Du findes i min krop som en evne, ingen kan tage fra mig."
BLINDVEJE handler om det, som er vigtigt i livet. Bogen fortæller frem for alt kærlighedshistorien om Bergljot og den blinde David, som ser hende tydeligere, end hun ser sig selv. Når hun har lagt låg på de ubehagelige minder, ser David ind til den lille pige, som tog i tivoli og gik med karusselmanden ind i hans husvogn. Og han ser hende, som hun er nu, en kvinde, der har skjult sig hos en blind mand for at slippe for at se sig selv.
Bogen er både en klassisk kærlighedshistorie og en moderne erkendelsesroman, som på elegant vis forener Bergljot og Davids mangesidede livshistorier.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blindveje

Blindveje