Borgen Unplugged #165 - Blændværk (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Henrik Qvortrup

Forlag: SAGA Egmont
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-01-29
Udgiver: SAGA Egmont
Medforfattere: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
Oplæser: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
ISBN-13: 9788726143140
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 42957 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
16,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 12. oktober 2018.
Regeringens klimaplan er ambitiøs. Sådan lancerede regeringen i hvert fald selv planen, og langt de fleste – også oppositionspolitikere, eksperter og kommentatorer (os selv inklusiv) – faldt mere eller mindre i med begge ben. Men nu – efter at have kigget planen efter i sømmene – er der flere og flere, der peger på, at klimaplanen vist slet ikke er så ambitiøs alligevel: Elbilerne er blot en målsætning, og landbrugets klimapåvirkning bliver stort set ikke adresseret. Og hvad med finansieringen? Den er der heller ikke styr på. Har Løkke skudt sig selv i foden, eller er den gode historie om at ville gøre noget godt for miljøet og klimaet alligevel en vindersag frem mod valget?
Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged produceres i samarbejde med www.racoon.dk
Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, "Tæt på paradis", "Delvecchios dom" og "Mellem venner" – alle udgivet på Gyldendal. Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site "dagensQ". Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien "Q", og i 2015 kom "Tre år ni måneder tre dage" om Thorning-regeringen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Borgen Unplugged #165 - Blændværk

Borgen Unplugged #165 - Blændværk