Borgen Unplugged #169 - Julevalg under opsejling (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Henrik Qvortrup

Forlag: SAGA Egmont
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-01-29
Udgiver: SAGA Egmont
Medforfattere: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
Oplæser: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
ISBN-13: 9788726143188
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 44009 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
16,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 16. november 2018.
Forhandlingerne om et paradigmeskifte i udlændingepolitikken ser ud til at blive endnu vanskeligere end først antaget. Kan det mon ligefrem tvinge Løkke til at udskrive et folketingsvalg? Kommer besværlighederne til at fylde på Venstres landsmøde i weekenden? Og hvad med Støjbergs ikke-afvisning af, at hun er i spil til at blive formand for Venstre den dag, Løkke træder tilbage. Skal dét ses som en krigserklæring til kronprinsen, Kristian Jensen? Og så er der jo den ildsprudlende socialdemokrat David Trads – vil det lønne sig for ham, at han nu er gået i kloster?
Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged sponsoreres af www.parkpark.dk
Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, "Tæt på paradis", "Delvecchios dom" og "Mellem venner" – alle udgivet på Gyldendal. Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site "dagensQ". Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien "Q", og i 2015 kom "Tre år ni måneder tre dage" om Thorning-regeringen.

Anmeldelser (0)