Borgen Unplugged #171 - Lykketoft et mareridt for Mette F (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Henrik Qvortrup

Forlag: SAGA Egmont
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2019-01-29
Udgiver: SAGA Egmont
Medforfattere: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
Oplæser: Henrik Qvortrup, Thomas Qvortrup
ISBN-13: 9788726143201
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 20905 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
PRIS
16,70 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 30. november 2018.
Socialdemokratiet troede, at de kunne genere Venstre og især Kristian Jensen ved at sende Lykketoft på banen med et uhørt hårdt angreb for sammenbruddet i SKAT. Men angrebet har udviklet sig til et mareridt for Mette Frederiksen. Hun markerede sig også i ugen med et udspil om, at uligheden skal mindskes, og de rige skal betale regningen: skatterne på renteindtægter og kursgevinster fra obligationer og aktier skal hæves. Hermed er der skabt klassisk kant til de borgerlige frem mod valget. Men hvad med formanden selv? Kneb det ikke for Mette Frederiksen at skabe kant i den direkte konfrontation med statsministeren under spørgetimen i tirsdags?
Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Borgen unplugged er sponseret af www.parkpark.dk
Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, "Tæt på paradis", "Delvecchios dom" og "Mellem venner" – alle udgivet på Gyldendal. Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site "dagensQ". Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien "Q", og i 2015 kom "Tre år ni måneder tre dage" om Thorning-regeringen.

Anmeldelser (0)