Borgiaringen
Kategorier / sektioner:

Borgiaringen (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: Michael White

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 25-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oplæser: David Seedorff
ISBN-13: 9788702091243
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Forlaget Cicero
Originaltitel: The Borgia Ring
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da et ældgammelt skelet dukker op på en byggeplads midt i London, er der ingen, der kan vide, at det har en ganske særlig forbindelse til en historisk sammensværgelse. Men der er et tydeligt spor. På ligets højre pegefinger sidder en guldring med en skinnende, rund smaragd.
Kriminalkommissær Jack Pendragon er netop blevet forfl yttet fra Oxford til Brick Lane Politistation i London. Inden han får set sig om, står han midt i efterforskningen af tre makabre mord, og han får brug for al sin erfaring for at fi nde en morder, for hvem en uhyggelig besættelse er blevet til totalt vanvid. En morder, som er inspireret af en italiensk renæssancefamilie, hvis magt og ondskab er en levende legende. En morder, som ikke har tænkt sig at stoppe her.
Borgiaringen er første bind i en planlagt serie med vicekriminalkommissær Pendragon, og som i sine foregående romaner krydrer Michael White den nutidige spændingshistorie med en parallelhistorie om nogle af fortidens mest magtfulde folk. 
Michael White er kendt som forfatter af en lang række populære biografi er om blandt andre Stephen Hawking, Leonardo da Vinci, J.R.R. Tolkien og Isaac Newton. I 2006 debuterede han som skønlitterær forfatter med spændingsromanen Ritualet, som er udgivet i 25 lande, og i 2008 udgav han Mediciernes hemmelighed, som også blev en international bestseller.
Bogen er indlæst af  David Seedorff, der er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 1976. Han har medvirket i en række danske film og tv-serier som ´Gøngehøvdingen´ og ´Ørnen´. David Seedorff har i en lang årrække indlæst lydbøger bl.a. den roste indlæsning af Johannes V. Jensens Kongens fald udgivet på Gyldendal Lyd.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Borgiaringen

Borgiaringen