Borgmesteren sover Forstør

Borgmesteren sover (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Martha Christensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-08-09
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Gerda Andersen
ISBN-13: 9788711357095
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 160420 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Aftenen før borgmesterens 25 års jubilæum gør hans kone status over deres ægteskab, hvor han har udviklet sig til et magtmenneske på hendes bekostning. Hustruen tager sit liv op til revision og beslutter sig for at forlader sin hykleriske mand, hvis karriere var baseret på hendes loyalitet. Det er en konflik mellem omsorg og erotisk hengivelse.
Kun i konfrontationen med fortiden - mener Martha Christensen - kan personerne i bedste fald nå frem til en form for indsigt og erkendelse, der kan ændre det videre liv.
"Martha Christensens stemme er så meget mere intens, som den er dæmpet, hendes drama så meget større som det skjuler sig i det små. ... Hvor hun kan indleve sig, afkode livets dets signaler, antyde dets drama - og hugge skånselsløst afslørende til, når tiden er inde." - Bjørn Bredal, Politiken
Martha Christensen (1926-95) har siden debutromanen Vær god ved Remond, 1962, skrevet en lang række romaner og noveller. Martha Christensen har modtaget en lang række litterære priser og blev i 1987 kåret til Årets forfatter og modtog Boghandlernes Gyldne Laurbær for romanen Dansen med Regitze. I 1989 blev hun valgt til Danskernes Ynglingsforfatter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Borgmesteren sover

Borgmesteren sover