Brobyggeren Forstør

Brobyggeren (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Thomas Kvist Christiansen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-09-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Thomas Kvist Christiansen
ISBN-13: 9788711382592
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 48059 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Brobyggeren - en lydfortælling om elektrikeren Hans Christoffersen fra Børkop, der emigrerede til Argentina, drømte om at leve som argentisk te-avler, men som vendte hjem til Danmark og blev en af de mange mænd, der var med til at bygge bro over Lillebælt i 1930’erne.
I lydfortællingen fortæller Hans Christoffersen blandt andet om, hvordan han måtte bo to uger på den første sænkekasse, som i en storm rev sig løs og flød ned i Kolding Fjord, han fortæller også om sikkerhed og arbejdsulykker, og om arbejdet på bunden af Lillebælt inde i sænkekasserne, hvor der blev gravet ler ud.
Hans Christoffersen var landets første byggepladselektriker, og var i de første år af sin ansættelse den eneste elektriker på det store brobyggeri ved Lillebælt.
BROBYGGEREN er baseret på et længere interview optaget i 1995 med den dengang 95-årige elektriker og elektromontør Hans Christoffersen fra Børkop, som døde blot to år efter i 1997.
BROBYGGEREN tager lytteren med på en historisk lydrejse i et mix af ord, lydeffekter og musik tilbage til en arbejdsplads på Lillebælt, men også tilbage til et område i Argentina, som i starten af 1900-tallet var beboet af mange danske udvandrere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brobyggeren

Brobyggeren