Brunstkalenderen (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Emma Hamberg

Forlag: Audioteket
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2009-12-04
Udgiver: Audioteket
Oplæser: Dianna Vangsaa
ISBN-13: 9788764503692
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 281465 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
61,90 kr

Levering : Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det går godt! Sådan ser det i hvert fald ud. Lena, på 34 har en mand og tre dejlige børn, Åsa på 37 er millionær og bor med sin kæreste Adam i en jetset lejlighed midt i Stockholm, og Marie på 42 styrer byens hotteste rockbar og er selvvalgt single med tilhørende silikonebryster. Men går det virkeligt så godt?
Da faren uventet dør, bliver de tre søstre nødt til at tage hjem til gården for at passe deres mor og de 200 køer. Hvem skal tage sig deres gamle mor? Og hvem skal malke køerne?
Er det Lena, der i forvejen passer syv kaniner, tre børn, nogle katte og en hund. Lena, hvis mand hellere vil være på arbejde end hjemme? Er det Åsa, der kan få hvad hun peger på bortset fra det barn, hun længes efter? Eller er det den skønheds- og kontrolfikserede Marie?
Bliver sorgen, de 200 malkekøer og en række skæbnesvangre valg kimen til det totale sammenbrud? Eller bliver det i stedet søstrenes endelige opgør med deres i bund og grund utilfredsstillende liv?
"En dejlig og livsbekræftende bog, der underholder til sidste minut." - Søndag Emma Hamberg (1971) er en svensk forfatter. Hun bor lidt uden for Stockholm. Hun har arbejdet som illustrator, chefredaktør og programleder for svenske P3. I Danmark er hun mest kendt for sine succesfulde feel-good romaner Brunstkalenderen og Svømmeprøven.

Anmeldelser (0)