Chenlein og Schmidt Forstør

Chenlein og Schmidt (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Georg Ursin

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-09-17
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Fjord Trier Hansen
ISBN-13: 9788711342077
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 138859 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
55,00 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Georg Ursin debuterer i en alder af 71 år med kriminalromanen Chenlein og Schmidt. En ikke helt almindelig krimi, der foregår i et foruroligende rum af fremmedgørelse og menneskelig tomhed. Chenlein og Schmidt er en kafkask mordhistorie for feinschmekere, skrevet af en mand der kender ""Systemet"" indefra.
Georg Ursin har det meste af sit liv ernæret sig som embedsmand i Centraladministrationen. Victor Chenlein, pensionist og storbyeremit, finder en morgen liget af en ung pige i en park. Politiet pågriber den formodede morder, som dog viser sig at være uskyldig og løslades. Derefter bliver der stille om sagen. Alt for stille. Victor Chenlein begynder at spørge sig for og kommer ad kringlede veje på sporet af den mægtige og magtfuldkomne embedsmand Hans Schmidt. En stor mand inden for ""systemet"", men også et usædvanligt modbydeligt menneske, som herser og regerer under et dække af tilsyneladende normalitet. Men er han også en mordernatur?
Chenlein er i tvivl, så han opsøger Schmidt og konfronterer ham med mistanken, og så begynder mareridtet for alvor for den gamle mand.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Chenlein og Schmidt

Chenlein og Schmidt