Danmarks Dronning Forstør

Danmarks Dronning (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Poul Jørgensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2012-03-30
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Poul Jørgensen
ISBN-13: 9788711395677
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 290140 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den folkekære tv-journalist Poul Jørgensen tegner i bogen "Danmarks Dronning" et personligt portræt af vores højt respekterede dronning Magrethe 2. Dronningen er yderst professionel som regent og nyder stor anseelse både i Danmark og i udlandet. Hun interesserer sig for sit land og går med stor situationsfornemmelse og menneskelig forståelde ud i alle hjørner af samfundet.
Læseren føres med ind bag de lukkede døre, og der fortælles både om dronningens hverdag og om hendes mange officielle pligter og opgaver. Men dronningen er også et meget privat menneske, der værner om sin familie, sin fritid og sine mange interesser.
I et særskilt afsnit i bogen skildres dronningens interesser for kunst, hendes kreative evner og kunstneriske talent, som er kommet til udtryk gennem scenografi til tv og teater, kirketekstiler og malerier.
Bogen indeholder også et personligt interview med dronningen - om hendes syn på monarkiets fremtid, kongehusets upolitiske rolle og meget andet.
Poul Jørgensen er journalist, og de fleste vil kende ham fra tv, hvor han i mere end 10 år var nyhedsoplæser på TV-avisen. Siden 1960 har han beskæftiget sig med reportager fra alle store begivenheder i kongehuset, interviews med de kongelige både i Danmark og i udlandet.
Poul Jørgensen har desuden skrevet bogen I bogen "Frederik - Danmarks Kronprins", hvor han fortæller om kronprinsens opvækst og uddannelse frem til hans fremtidige job som Danmarks konge.
Det skrev anmelderne:
"Hans portræt er mesterligt. Det er båret af beundring og respekt. En af grundene til at Poul Jørgensens bog er så god, er dens grundighed og dens baggrundsstof. Der er fortrinlige kapitler. Hundreder af detaljer fortjener at blive trukket frem her. Læs selv, læs bogen, her er viden og livsvisdom at hente." Jyllands-Posten
"Et pragtværk om Dronning Margrethe. Indsigt, kærlighed og respekt er nogle af hovedelementerne i denne nuancerede bog." Helsingør Dagblad.
"Godt gået, Jørgensen!" Berlingske Tidende
"Et kærligt portræt." Århus Stiftstidende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danmarks Dronning

Danmarks Dronning