Davidsstjerner Forstør

Davidsstjerner (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Kristina Ohlsson

Forlag: Modtryk
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Serietitel: Serien om Fredrika Bergman
Dato for udgivelse: 2014-12-01
Nr. i serien: 5
Oversætter: Lilian Kingo
Oplæser: Louise Herbert
ISBN-13: 9788771463125
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 550435 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
DAVIDSSTJERNER er femte, selvstændige bog i serien om akademikeren Fredrika Bergman og hendes kolleger i Alex Rechts efterforskningsgruppe.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
epub
75,65 kr
zip_mp3
75,65 kr

75,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En gammel israelsk legende fortæller om Papirdrengen, der kommer om natten og henter sine ofre. Men hvem er Papirdrengen? Findes han, og leder han efter nye ofre? I dag er myten næsten glemt, men så bliver en pædagog på Salomon­skolen i Stockholm skudt og dræbt for øjnene af børn og forældre. Få timer senere forsvinder to jødiske drenge på vej til tennistræning. Eden Lundell, der er chef for sikkerhedspolitiet, bliver nødt til at konfrontere sin fortid, da en mand ved navn Efraim Kiel dukker op i Stockholm, og en velbevaret hemmelighed er ved at blive afsløret. Fredrika Bergman og Alex Recht står over for en af de sværeste efterforskninger, de nogen sinde har deltaget i. De bliver trukket ind i jagten på en morder, der er lige så skånselsløs, som han er effektiv. Sporene leder efterforskerne til ét og samme sted: Israel. DAVIDSSTJERNER er femte, selvstændige bog i serien om akademikeren Fredrika Bergman og hendes kolleger i Alex Rechts efterforskningsgruppe. "Bogen er modbydeligt god." Politiken ★★★★★ "Kristina Ohlsson har gjort det igen: skrevet en skrækindjagende roman om menneskers indædte trang til hævn." Søndag "Ohlsson [...] blander storpolitiske og familiære konflikter på genial vis, og det er med til at give et godt anslag, et godt tempo og et rigtig godt plot." Berlingske

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Davidsstjerner

Davidsstjerner

DAVIDSSTJERNER er femte, selvstændige bog i serien om akademikeren Fredrika Bergman og hendes kolleger i Alex Rechts efterforskningsgruppe.