Nedsat pris! Den 3. Tango
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Den 3. Tango (Lydbog, Lydbog CD)

Af: Carl Quist Møller

Forlag: Ej blot til løgn
Format: Lydbog CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 1-2-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oplæser: Carl Quist-Møller
VNR: ingen
Produkt type: Lydbog
Komponist: Tango Orkestret
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En Musikfortælling for voksne om brændende begær og dæmoniseret jalousi. Hvad, der starter som en uskyldig drømmerejse til en kvinde i Buenos Aires, udvikler sig til et levende mareridt, og et uundgåeligt møde med tangoens dæmon.
Den 3. Tango er en elegant sammensmeltning af billedskabende fortælling og temperamentsfuld argentinsk musik. I den 20 sider tykke Cd booklet, er historien gennem illustreret af Carl Quist Møller, i flot voksen tegneserie stil.
Cd’en indeholder først historien, som er dramatiseret med atmosfære lyde og smuk undergærings musik. Der næst følger musikken instrumentalt uden fortælling. Cd’en kan altså både nydes som lydbog (radioteater kvalitet) og som musik cd.
Total spille tid 54:27 minutter.
Den 3. Tango er en sanselig og musikalsk fortælling om kaos og kærlighed. En historie om at give slip på kontrollen og lukke op for passionen - og miste sig selv. Musikfortællingen vil sende lytterne ind i en billede skabende verden mellem musik og fortælling – et univers hvor tango nuevo smelter sammen med historiefortælling og tegneserie illustrationer. Forfatter, tegner og fortæller Carl Quist Møller har sammen med, Tango Orkestret, skabt denne musikalske drømmedagbog, der vil bære lytterne på vingerne fra Danmark til tangoens Argentina og helt ind i fortællerens hoved - til drømmenes dæmoner og fantasiens fantasmer.
Inspirationen til historien er bl.a. hentet fra Tango Orkestrets rejse til Buenos Aires, hvor de og Carl Quist Møller spillede koncert for tango-nuevoens opfindere. På toppen af et hotelhøjhus midt i storbyen, blandt støvede duer, vasketøj og radioantenner og med direkte inspiration fra tangoens forførende træk, blev ideen til historien undfanget.
Sammen med Instruktøren Mikael Fock, dramatikeren Kasper Hoff og scenografen Rikke Juellund (VISION 3) skabte Carl Quist Møller, Den 3. Tango som teaterforestilling og opførte den på Kalejdoskop i 2005.
Til historien har Tango Orkestret komponeret en række nye lidenskabelige og temperamentsfulde numre, der ligesom historien er udsprunget af mødet med den originale Tango Nuevo.
Nu er kærlighedshistorien og Tango musikken samlet i denne smukke lytte-cd.

Anmeldelser (0)