Den fjerde hånd Forstør

Den fjerde hånd (lydbog, download, zip_mp3)

Af: John Irving

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2013-02-25
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Jan Hansen
Oplæser: Niels Vigild
ISBN-13: 9788711372388
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 542544 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

87,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En journalist fra New York får under en direkte tv-reportage i Indien spist sin vestre hånd af en løve, mens millioner af tv-seere kigger med.
I Boston står en berømt håndkirurg på spring for at foretage verdens første håndtransplantation, i ventetiden bliver kirurgen, der er ved at komme sig efter en bitter skilsmisse, forført af sin husholderske. En gift kvinde i Wisconsin vil gerne donere sin mands venstre hånd til den en-håndede journalist - vel at mærke først når manden er død. Men manden er absolut ikke død, han lever i bedste velgående og er forholdsvis ung og sund.
Sådan begynder John Irvings roman, der først ligner en satire og en erotisk farce, men udvikler sig til en realistisk og bevægende roman i samme ånd som Irvings tidligere romaner.
Som altid blev jeg efter få sider inde i bogen indfanget af John Irvings formidable, forunderlige, vidtfavnende måde at anskue/gennemskue mennesket i universet eller universet i mennesket på! Godt at jeg er pensionist, så jeg kunne læse bogen i nattens stilhed, og uden forstyrrelser suge Irvings klogskab, vildskab og skønhed ind i mit eget univers. - Saxo.com
Irving har siden sin første roman været fascineret af særprægede hændelser og mærkelige situationer og beskriver dem med stor sans for situationskomik. Hans personer er sære og excentriske, men ikke desto mindre interessante typer. Derudover er Irving en mester i at have mange forskellige sidehistorier i gang samtidig, men han formår altid at få samlet alle trådene til et smukt hele. Læg dertil, at hans romaner som oftest indeholder en blanding af sex, begær, kærlighed og erotik anskuet fra en humoristisk synsvinkel - hvad mere kan man så forlange? Jeg kan på det varmeste anbefale bogen. - Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den fjerde hånd

Den fjerde hånd