Den fortabte søn
Kategorier / sektioner:

Den fortabte søn (Lydbog, MP3 CD, Dansk)

Af: Dean Koontz

Forlag: Gyldendal
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Serietitel: Frankenstein
Dato for udgivelse: 25-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: 1,
Oplæser: Janek Lesniak
ISBN-13: 9788702098549
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sidsel Tuxen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alle byer har deres hemmeligheder. Men ingen så forfærdelig som denne.  
Hans navn er Deucalion, en to meter høj, tatoveret mand, der i unaturligt mange år har rejst verden tynd bærende på en frygtelig hemmelighed. Han kommer til New Orleans, samtidig med at byen hjemsøges af en række seriemord begået af Kirurgen, der har fået sit navn, fordi han fjerner udvalgte kropsdele fra sine ofre.  
Hendes navn er Carson O´Connor, og hun er kriminalbetjent. Hun er barsk, kynisk og en usædvanlig hård negl. Sammen med sin makker Michael Maddison arbejder hun på at fange Kirurgen. Da et af Kirurgens ofre ved obduktionen viser sig at have haft to hjerter, begynder Carsons nakkehår at stritte, og for første gang i sin karriere sniger angsten sig op i hende.  
Hans navn er Victor Helios - eller er det? Victor er videnskabsmand og et umådeligt respekteret medlem af samfundet. Men i kælderen under hospitalet Barmhjertighedens Hænder drives der forskning, som - hvis det blev kendt - meget hurtigt ville gøre Victor til den mest hadede og frygtede borger i hele verden.  
Den fortabte søn er første bind i Dean Koontz´ Frankenstein-trilogi, der foregår i New Orleans inden orkanens ødelæggende hærgen. Men det er i Koontz´univers ikke kun vand, der kan oversvømme byen! Dean (Ray) Koontz er født den 9. juli 1945 i byen Everett, Pennsylvania, USA. Ligesom Stephen King er han en mester i gys, og i USA udgives der ikke en ny bog af ham, uden at den med det samme lander højt oppe på de væsentligste bestseller-lister. Sådan har det været, siden han i 1980 fik sit helt store gennembrud med romanen Whispers, der på dansk fik titlen Sælsom Hvisken.
Bogen er indlæst af Janek Lesniak, der er 46 år og startede med at spille skuespil i en alder af bare 14 år. Han er uddannet i Los Angeles og London og har prøvet det meste som skuespiller: tv, teater, radiohørespil og reklamer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den fortabte søn

Den fortabte søn