Den sidste pilgrim Forstør
Kategorier / sektioner:

Den sidste pilgrim (Lydbog, MP3 CD)

Af: Gard Sveen

Forlag: Klim
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Sideantal: 485
Dato for udgivelse: 30-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Ib Høy Hansen
Oplæser: Jesper Bøllehuus
ISBN-13: 9788771297775
Produkt type: Lydbog
Originaltitel: Den siste pilgrimen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
99,95 kr
epub
116,90 kr
MP3 CD
99,95 kr
zip_mp3
116,90 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den sidste pilgrim er første bind i den prisbelønnede norske forfatter Gard Sveens krimiserie med politimanden Tommy Bergmann i hovedrollen. Gard Sveen er til daglig seniorrådgiver i forsvarsdepartementet. Han debuterer med denne roman, der overraskende vandt norges fornemste krimipris, Rivertonprisen, i 2014 og Det Skandinavniske Krimiselskabs store pris Glasnøglen ligeledes i 2014. Sidst en debutant vandt begge disse priser, var Jo Nesbø i 1998.
Hjemmehjælperen mærker, at noget er helt galt, da hun ankommer til villaen i Holmenkollen. fordøren er smækket på vid gab. Husets ejer, Carl Oscar Krogh svarer ikke, da hun kalder, og hunden er ingensteds at se. Hun finder dem begge inde i huset grusomt slagtede, blod overalt.
Carl Oscar Krogh var et højt respekteret medlem af det finere borgerskab og en af norges store frihedskæmpere, og sære fund pa° gerningsstedet får kriminalpolitiet til at overveje, om mordet har rødder tilbage til anden Verdenskrig. Jagten pa° morderen bliver et kapløb med tiden. En labyrint af myter og løgne fører Tommy Bergmann tilbage via Berlin til den nazistiske besættelse, og nogen er hastigt ved at slette sporene foran og bag ham.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den sidste pilgrim

Den sidste pilgrim