Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold Forstør

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Christina Copty

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-02-19
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Tine Rud
ISBN-13: 9788711739372
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 329073 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig uden for din rækkevidde?
Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?
Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.
I 'Han elsker mig, han elsker mig ikke' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.
Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.
Christina Copty er uddannet psykoterapeut og cand.mag. i arabiske sprog og kultur. Som psykoterapeut har Christina Copty specialiseret sig inden for destruktive forhold, og i 2016 udkom hendes bog "Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold" om netop dette emne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold

Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold