Der er kun dage LYDBOG
Kategorier / sektioner:

Der er kun dage LYDBOG (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Daniel Svensson med Tonny Vorm

Forlag: People'sPress
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772005119
Udgave: 1. (01-12-2017)
Oplag: 1. (01-12-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: MP3-CD
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gennem hele sin håndboldkarriere havde Daniel Svensson fulgt sin fars råd: "Spil bolden, som den ligger." Den stærke københavner vandt medaljer, kom på landsholdet og blev professionel i både Spanien og Tyskland. Flere kaldte ham sin generations største danske håndboldtalent.  

Men da Daniel Svensson kort inden VM 2013 får beskeden om, han har kræft, vendes alt på hovedet. Hvordan spiller man bolden, når man ikke ved, hvor den ligger? Kampen mod kræft er ikke en sportsdisciplin. 

Daniel Svensson overvinder sygdommen og kæmper sig tilbage på topplan – for derefter atter at få konstateret kræft. Og var første gang slem, er anden gang endnu værre. 

I Der er kun dage fortæller Daniel Svensson uden omsvøb om slagsmål i Bundesligaen, beskidt spil i spansk håndbold, om skuffelser, skader, sejre og svigt samt de to kræftforløb, der bragte ham tættere på både livet og døden.  

Bogen er skrevet i samarbejde med Tonny Vorm, der står bag flere titler om spansk fodbold, maratonløb, amerikansk litteratur og professionel cykling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Der er kun dage LYDBOG

Der er kun dage LYDBOG