Nedsat pris! Det sidste testamente, MP3
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Det sidste testamente, MP3 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Jonathan Freedland

Forlag: Jentas A/S
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776777937
Udgave: 4. (10-03-2016)
Oplag: 1. (10-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: MP3-CD
Originaltitel: The Last Testament
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Henrik Koitz
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Originalsprog: Engelsk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Andre bøger af forfatteren: 


Den tredje kvinde, 

Den udvalgte, 

Dommens dag, 

De retfærdige mænd.   Det sidste testamente er en nervepirrende religiøs-arkæologisk spændingsroman fra nutidens Jerusalem.  


En irakisk dreng stjæler en gammel lertavle fra et hemmeligt rum i kældrene under Nationalmuseet i Bagdad … 


Ved en demonstration til fordel for en historisk fredsaftale mellem Israel og palæstinenserne maser en snigmorder sig frem mod den israelske premierminister, men bliver skudt og dræbt af dennes livvagter. I hans hånd er der dog ingen pistol, blot en blodplettet besked … 


En række tilsyneladende tilfældige hævndrab følger på begge sider, og sindene er i kog. Washington tilkalder den berømte fredsforhandler Maggie Costello. Med et anstrengt parforhold og en gammel fejltagelse at råde bod på med sig i bagagen befinder Maggie sig pludselig i en umulig situation – især da hun opdager, at mordene er alt andet end tilfældige. De dræbte er nemlig arkæologer og historikere med kendskab til begravede hemmeligheder fra den fjerne fortid. Truet fra alle sider af voldelige ekstremister kastes Costello ud i et mysterium med rødder i Biblens sidste uløste gåde. Sandheden kan enten sætte en stopper for fjendtlighederne – eller antænde gnisten til den krig, der vil udløse den totale krig.  Pressen skriver om Det sidste testamente:   


”Forfatteren sikrer sine læsere solid underholdning til langt ud på natten.” 

* * * * - Børsen  


”Jonathan Freedlands anden roman anbefales hermed på det varmeste.” 

- litteratursiden.dk 


”Plottet er meget gennemtænkt, det er detaljeret og der er tænkt meget på spændingsopbygningen og selvfølgelig selve klimakset.”  * * * * - bogrummet.dk 


”Det sidste testamente hæver sig et godt stykke over gennemsnittet af den  efterhånden store mængde af religiøs-arkæologiske konspirationsthrillere.” 

- Politiken 


”Det er simpelthen en af årets bedste thrillers!!!.” - Krimi-Cirklen  


”En vellykket spændingsroman.” – Dansk BiblioteksCenter


”Det sidste testamente er en velskrevet, spændende roman.” – Vejle Amts Folkeblad 


”Jonathan Freedlands viden om konflikten i Mellemøsten er stor, og han får opbygget et spændende handlingsforløb. Det gør Det sidste testamente til et underholdende bekendtskab.”  – Frederiksborg Amts Avis 


* * * *  - Magasinet Q  Jonathan Freedland (tidligere Sam Bourne) er født i 1967. Efter politik- og økonomistudier i Oxford, arbejdede Freedland som reporter for Washington Post og Newsweek. Han er i dag redaktør og klummeskribent på The Guardian i London og leder en udsendelse på BBC Radio 4.


I næsten to årtier har han dækket konflikten i Mellemøsten, og i 2002 ledede han et tredages dialogmøde mellem israelere og palæstinensere sponsoreret af The Guardian. Deltagerne i dette møde indgik senere Geneveaftalen i 2003.


Ved BBC’s årlige ”What the Papers Say”-prisuddeling i 2002 blev Jonathan Freedland udnævnt til årets klummeskriver. Dette er hans femte thriller på dansk; hans første – De retfærdige mænd – lå nummer ét på bestsellerlisten i Storbritannien og er oversat til 29 sprog. Han bor i London sammen med sin hustru og deres to børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det sidste testamente, MP3

Det sidste testamente, MP3