Dødenkelt: En Roy Grace-krimi 1 (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Peter James


Forlag: Gyldendal
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Martin Johs. Møller
ISBN-13: 9788763848510
Udgivelsesdato: 25-07-2016
Udgiver: Cicero
Serie: En Roy Grace-krimi
Spilletid: 845 Minutter
Oversætter: Peter Skeel
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 717537 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
75,30 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Michael Harrison er kendt for at drive gæk med sine venner.

Da han skal giftes, øjner vennerne muligheden for omsider at gøre gengæld og arrangerer et temmelig morbidt indslag til hans polterabend. Men intet går som planlagt. Polterabenden slutter brat, da vennerne kører galt. De tre er dræbt på stedet, den sidste ligger i koma på hospitalet. Den vordende brudgom er der intet spor af, og ingen aner, hvor han er.
Kriminalinspektør Roy Grace, der selv er plaget af sin kones mystiske forsvinden otte år tidligere, sættes på sagen. Hver eneste dag er der mange englændere, der forsvinder, og under normale omstændigheder ville politiet vente et par dage og se, om Michael ikke dukkede op af sig selv. Men Roy Grace aner uråd. For det første er Michaels forlovede en ualmindelig dejlig kvinde, som det er svært at tro, at nogen ville stikke af fra. For det andet er det tydeligt, at Michaels barndomsven og firmapartner, Mark Warren, der kom for sent til polterabenden, lyver, når han siger, at han ikke har nogen anelse om, hvad de andre havde planlagt. Den enes død.
Død enkelt er første bind i serien med kriminalinspektør Roy Grace. En serie, der i øjeblikket går sin sejrsgang i England og med rette har placeret Peter James højt på de engelske bestsellerlister.
Pressen skriver:
»... i Dødenkelt forstår Peter James at holde sin læser fast til siderne med en mesters erfarne greb.«
Tjeck magazine
»Dødenkelt er så ulidelig spændende, at jeg med skam må indrømme, at jeg straks måtte springe hen til bogens sidste kapitler for at få forløst spændingen.« 
IN magazine
»Det løber en koldt ned ad ryggen.« 
Ugebladet Søndag

Anmeldelser (0)